Thursday, April 14, 2011

Waiting List

Posted by iza at 14.4.11 0 comments Links to this post
utk kemudahan customer iza..
iza dah buat waiting list di sebelah kiri blog page iza..
khas utk rujukan anda..
tujuannya untuk mengurangkan tekanan anda menunggu brg yg di order
dan semoga komunikasi di antara iza dan anda lebih berkesan dgn adanya waiting list ni..:)
bak kata wonderpets..apa yg penting~kerjasama~..hehe

iza juga nak mohon maaf andainya brg xsempat siap spt masa yg dijangkakan..
kerana saya juga manusia biasa..
ada masa susah dan sng..
ada sesetengah masalah xdpt dielakkan..
iza harap anda memahami..
kerana iza sentiasa cuba yg terbaik utk setiap customer iza..
dan iza tidak suka menghampakan anda..:)
iza sayang semua..
terima kasih kerana sentiasa sabar menunggu...:)
*berdoa semoga dipermudahkan segala urusan untuk saya dan anda2 semua..:) aminnn

Tuesday, April 12, 2011

how i wear my knitted flower bro0ch..;)

Posted by iza at 12.4.11 0 comments Links to this post
just 2 share with u..
how i wear my knitted flower bro0ch..;)
last week i went to Kl, i only brought 3 color of it.. 






p/s: walaupun da agak 'makcik' muka ku ini...ku pakai juge..hehe..
awak2 yg tomei2 tu msti cun bile pakai..

Order Emi

Posted by iza at 12.4.11 0 comments Links to this post
order dari kwn emi lagi..
2 hp charm love
1 personalized hp charm 
3 personalized keychain..

Order Rini 1st batch

Posted by iza at 12.4.11 0 comments Links to this post
pepandai je iza buh title tu 1st batch
tah ader ke tidak batch seterusnya..kui kui..
kwn2 Rini order personalized keychain jugak..
dlm pic ni xckp keychain sbb en suami tercicir beberapa pieces..
apa2pun mekaseh sbb tlg amikkan gambo..:)


Order Nadiah 5th batch

Posted by iza at 12.4.11 0 comments Links to this post
mcm biase..
order dr nadiah semestinya personalized keychain..
;)

mgu lps da sampai ke tangan nadiah..
list order utk 6th batch pun iza da dpt...
alhamdulillah..


Bow Brooches

Posted by iza at 12.4.11 0 comments Links to this post
Atas kesibukan yg xberapa munasabah, lama dah blog ni terbiar..
Entri kali ni iza nak introduce satu lagi handmade yg dah byk kali iza buat..
byk kali dah SOLD OUT..
tapi still xsempat nak capture pic utk blog kesayangan iza ni..

pic ni pon diambil dlm situasi yg kelam kabut..sblm iza berangkat ke KL mgu lepas..
dan ini juga sudah sold out..
alhamdulillah..






material dari wool felt..
mcm 2 version dari crafter lain..
iza punye ni kembung ckit..:)
 

MessyMommy Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos