Wednesday, January 15, 2014

Teddy Softie

Posted by iza at 15.1.14 0 comments Links to this post

How do u like it?
mak suke, Humaira pon suke
a simple teddy, handmade teddy
pelok pon sodap


nama bakal tuan, yg akan diahadiahi dgn Teddy Softie ni
kwn yg menenpah mau kaler pink
katenye fav color bakal tuan punye
roger & out!


asal mulanya kwn mak mintak betuk lain
tp mak rase mak kurang berjaya buat bentuk yg kawan mak ni nak,
mak cuba buatkan yg ini

mcmana kawan? suke x?
in shaa allah..amin.

Reversible Baby Dress

Posted by iza at 15.1.14 0 comments Links to this post
Astaghfirullah
liat betol mak nak update belog ni
satu, sbb otot mak sakit sgt2 lepas menjahit non stop minggu lepas
ni da rehat 6 hari tapi bila menaip ni dia mula dah rs sakit blk

mula2 mak igt nak buat entri asing2 utk tiap helai dress ni
tp memandangkan mak nak cepat
makanya seringkas yg bole la yo





haa yg ni ^ xreversible sbb kain utk bahagian satu lagi jarang la pulak
nampak corak kain luar
ak wat reversibla mcm xcantek pulak 



kain2 comel ni kwn mak beli sendiri
mak tumpang suke la sbb mak pon mmg da aim nak jait kain corak2 ni
cuma nak buat readymade mak xsempat
mak belikan kain kosong utk bahagian satu lagi

kwn mak request skali Diaper Cover yg sedondon ngan dress2 ni
ni first time mak jait ni
lenguh2 jgk la tgn mak masukkan getah
tu yg otot2 cramp ni
al maklum la faktor usia
ekeke



omey kan
Humaira punyela berkenan
heheh nantilaaa Humairaaaa rajin2 kang ibu jaitkan

sumenye mak dah packing elok2 arini nak pas kat abg posmen ^^
moga2 selamat sampai ke KL
Amin
Assalamualaikum
 

MessyMommy Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos