Monday, November 29, 2010

More brooches n hair clippies

Posted by iza at 29.11.10 0 comments Links to this post
Recently ader jgk a few new creation brooches n hair clippies iza wat..
tapi ader yg iza xsempat capture pic sbb org da beli dl..
dlm kesibukan memegang peranan sbg kakak pengantin perempuan weekend lps, byk yg terlupa..
2 brooches ni je yg sempat iza snap.

*kesomelan cousins munni n liya bertambah dgn m&m button brooch tersemat di sisi bahu.. >.<

kasi zoom ckit..

 tadaa
tadaa
*kalo u all perasan yg brooch yg kt bwh dagu tu pon 1 of my creation jgk~Puffy brooch

ni plak hair clip utk humaira anak ibu
xclear sgt..t iza reattach kat post seterusnya

*ader mate tau..cute shangat..

hair clippies utk cute cousin Batrisyia xsempat..huhu (kaler purple)
2 m&m button brooches lg pon xsempat..
but i'll give u a hint.. :P brooches tu kaler ijau n merah..(haha xder makne nye)
don't worry..ill create some later, captured n posted in my blog k..
that's all 4 now..xoxo
MMMUAHHH!!

Monday, November 22, 2010

Wedding Gift Ayus & Shah ~ Entirely Done!

Posted by iza at 22.11.10 0 comments Links to this post
Salam dan Selamat Datang pada yg menjenguk blog iza..
*SENYUM

Patutnya mmg da lama siap..
patutnya mmg da lama kena update..
tapi sebab asek berlengah2, ni la jd nye..
tanpa berlengah lg..(setelah berhari2 berlengah2)..
iza nak jamu mata anda dgn Wedding Gift yg da siap ni...
tergantung2 ditiup angin...
outdoor photoshoot dr encik suami..




iza letak tag 4ucutie skali..
sesape yg nak tgk design bole tgk kat sini ye..
daaa..xoxo

Saturday, November 20, 2010

Lamanye..x update...

Posted by iza at 20.11.10 0 comments Links to this post
hai..lamanye iza xupdate kan??
well, masih lagi dlm proses menyiapkan wedding gift ayus...
da nak siap pun sebenarnye..
saje diri ini menangguh2..
ish..ish..ish...

iza ader dpt order baru dr iza  nye BFF Losana..
hehe..
hairclip pink n keychain nama khas utk baby RifqaH..
Losana serahkan sumenye pada iza (design)
atas pale ni ader dah awan2 berisi idea..
insyaallah iza akan cuba realisasikan...

well, xbest plak rsnya kalo entri xbergambar..
so, iza nak tunjuk kat u all gambo iza wearing my handmade brooch ni..


still open order for this pattern k?
enjoy dis pic..
xoxo

Tuesday, November 2, 2010

Stage 3 - Da siap design sume

Posted by iza at 2.11.10 2 comments Links to this post
salam utk sume blogger fren n tamu 4uCutie..
sebonae lm da iza nak update blog ni tp x berkesempatan..
nak edit gambo husband iza ter uinstall software plak..
ai ai ai (gosok2 dahi)
jadi nya gambo utk entri kali ni xla memuaskan ati iza sgt..
tapi iza buh jgk la kalo x lambat lagila blog ni nak ter update..

anyway, iza da siap design sume charms utk wedding gift ayus n shah
tgal nak cantum n sumbat je...
kejar masa jgk ni..
insya-Allah sempat (urut2 dada)
Sila lah jamu mata anda dgn design yg somel ni..:)


 2 cuties
flower 
car 
man n kite 
 butterfly
 couple
 sweet cupcake
bug n flower 

miscellaneous..ngee



kalo perasan ader 10 kurang..ahaha....
xper2 dun worry b hepi..
nnt iza buat ye....
hehehe
jumpa lg..senyum2 slalu..xoxo


 

MessyMommy Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos