Wednesday, May 25, 2011

Order Sheema

Posted by iza at 25.5.11 0 comments Links to this post
kwn skolah rendah iza..
hehe, biasalah..
fb kan jejak kaseh..
bole jumpa org yg dah bkurun kita xjumpa..
kadang2 xingat pom..


sheema baru bsalin anak pertama..
baby princess..
n masa baby Meydina dlm perot lagi sheema da ckp nak beli utk babay dia..
hmmm xtau la baby Meydina da bole pakai hairclip tu ke belum..
kih kih..
tp headband ni sure bole..:)
thanks sheema...
oo ye, sheema da bg second order...
hrp sabar menunggu..:)
xoxo

Order Pn Husna..:)

Posted by iza at 25.5.11 0 comments Links to this post
Husna ni kwn sekerja En SUami..
sweet je orgnye..
nak berkenalan???
ooops xbole..Husna da kawen..
da ader baby teruna pon...
ngeh2..

Husna order 2 car charm..tulis Good Luck..
color terpulang pd iza...:)

ni yg iza buat..








 ha, label baru kat belakang ni pon penting tau nak tunjuk..
=.=*
hope Husna suke..:)

Order Liana Shofian (fb)

Posted by iza at 25.5.11 0 comments Links to this post
Bila berurusniaga ni...
dpt jumpa ramai org baik2...
salah sorg nye Yana ni...
sabar je tunggu brg..
asalnya dah siap for delivery, tapi Yana tambah lg satu wrislet..
tu yg pending lm ckit..
mesin jait pon ader rosak2 jgk..
xberbaloi tensi2 pk apa nak jwb kat yana..
sbb yana cool je..paham katanya..
:) suke!

ni brg2 yg Yana order
CAR CHARM (merah hitam)



WRISLET (hijau epal)




WRISLET (purple)


dah sampai ke tangan Yana..
nak tau apa Yana kata???
"sgt comel dan sgt suke!!"
alhamdulillah..
xoxo

Saturday, May 21, 2011

Pencil Case...

Posted by iza at 21.5.11 0 comments Links to this post
sepatutnya order ni iza masukkan dlm entri yg ni <3 <3 <3
tapi iza terlupa..
sbb byk sgt order yg dah siap pending utk di publish...
yg ni pon kwn Ira tgu lm...
sbb mula2 list order ni hilang..
so, terlepas pandang..
nasib baik jumpa blk, & rasanya xpenah buat nama ni..
so, iza pon buat cpt2 & terus antar ke umah ejen iza Ira..hehe
sori ye adik2...thanx sbb sbr..

Twinkle2 Little Star~

Posted by iza at 21.5.11 0 comments Links to this post
 iza ni kalau customer request, baru iza wat..
sbbnya xsempat nak create hasil2 tgn yg terbaru...
yg ada ni pon order jalan..xputus2..
alhamdulillah rezeki Allah...
ni order dr kwn 2 Ira...
nak star brooch ngan keychain bentuk star jugak, 2 sided..
ni sebelah lagi..

 brooch tu plak nak letak huruf 'F'..
kalau xbole huruf 'F' nak huruf 'Z'...
apalah makna disebalik huruf tu ye dik..:)
akak buat aje..huhu..
ha, meh tgk dekat ckit...
juling mata tgk jauh2..:p

selain itu, kwn2 ira yg lain ader jgk order hp strap lovey dovey ni...
kaler as requested...

personalized keychain wajib ader di setiap order..hehe
boring jgk asek wat ni je..tp customer suke..iza, pom suke...hehe

 tolong zoom ckit kat label 4uCutie Handmade yg br tu..:p


ni pic keseluruhan order..
thanx Ira..
order Ira yg seterusnya tgh tgu turn..hehe
xoxo


Friday, May 20, 2011

Order Shairah Nadirah...

Posted by iza at 20.5.11 0 comments Links to this post
kwn lm shaye...hehe
ms zaman skola2 dl...
dok kt sblh...
thanks sudi jgk order iza punye handmade...

shairah order 4 car charms utk beliau & kwn2..
sbnrnya shairah nk kecik lg...
tp iza terbuat besar ckit dr yg beliau nk...
namun beliau ttp trima..
thanks lg...
hehe

keseluruhan order

mcm biase mesti ader close up..
:)




ni lagi 3 car charms....



dan....close up----













Thursday, May 19, 2011

Order Honey

Posted by iza at 19.5.11 0 comments Links to this post
honey customer iza yg sgt penyabar dan memahami...
lama jugak honey tgu..
pasal timing iza da lari la apa lg..ish2..
pasni nk reorganize blk sume..huhu

honey order car charm..
2 sided...


 honey puas ati sgt katanya..ni buktinya..haha
nak jgk buh bukti tu...
klik kat gambo tu baru bole bc apa honey tulis..ngeh2

buat sementara iza nak close order..
iza xmau byk sgt order terkumpul..
& customer tpake tgu lama..
perasaan itu sgt tidak elesa..
hehe
xoxo

Tuesday, May 10, 2011

Sorry..:(

Posted by iza at 10.5.11 0 comments Links to this post
Ni order dr kwn2 ira
da berkurun tunggu..
br dapat...
agaknye tu la kwn2 ira yg order ni ckp...
percayalah..iza mmg rase bersalah jika lmbt siapkn order..:(

mintak maaf ye adik2...



bulan lepas adalh bulan yg sgt xterurus oleh ku...
oleh kerana suami outstation 3minggu, diriku di pos ke kg..
phm2 la kt kg, xkn nak mjahit 24/7...
nk pos brg pon kena tgk keadaan..
tu xkira dn brg2 yg tertinggal dan ketiadaan internet access...
urghhh kpala iza sgt serabut k...
anyway..ia menjejaskn semua order n customer tpakse tgu lebih lama..
bak kata Amir raja lawak.."i'm sorry"
huhu
 

MessyMommy Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos