Tuesday, January 3, 2012

Mission accomplished :: Personal Project 1 :: 2011 :: Diaper Stacker

Posted by iza at 3.1.12 0 comments Links to this post


Yeay....1st project for 2012 done!!
this diaper stacker is not for sale
saje iza nak try buat..
dan ini adalah my 1st time jahit diaper stacker
love it!! ^^


sebenarnya xla larat sgt nak menjahit...
tapi bgn pagi rs semangat terlebey..
carik tutorial kat internet...
agaknye sbb terlalu excited sgt...
rs mcm nak pitam plak..
so, iza pon tdo skjp dlm sejam gtu..
bgn2 rs ok baru potong kain..
kepala rabbit tu recycle pin cushion yg dah tercabut...
xlarat nak pk design apa...hantam apa yg ader je...:) 
material bahagian atas ni iza guna polyester felt...





bahagian dalam iza guna plain cotton flannel kaler senada dan seirama...ekeke



kire ok la kot kan nak pakai sendiri...
kalau nak jual kena pakai heavy cotton baru cantik..
nak bersalin dah ni..
kena tunggu abes pantang la..hehe
xoxo..daaaa
 

MessyMommy Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos