Tuesday, November 2, 2010

Stage 3 - Da siap design sume

Posted by iza at 2.11.10
salam utk sume blogger fren n tamu 4uCutie..
sebonae lm da iza nak update blog ni tp x berkesempatan..
nak edit gambo husband iza ter uinstall software plak..
ai ai ai (gosok2 dahi)
jadi nya gambo utk entri kali ni xla memuaskan ati iza sgt..
tapi iza buh jgk la kalo x lambat lagila blog ni nak ter update..

anyway, iza da siap design sume charms utk wedding gift ayus n shah
tgal nak cantum n sumbat je...
kejar masa jgk ni..
insya-Allah sempat (urut2 dada)
Sila lah jamu mata anda dgn design yg somel ni..:)


 2 cuties
flower 
car 
man n kite 
 butterfly
 couple
 sweet cupcake
bug n flower 

miscellaneous..ngee



kalo perasan ader 10 kurang..ahaha....
xper2 dun worry b hepi..
nnt iza buat ye....
hehehe
jumpa lg..senyum2 slalu..xoxo


2 comments:

Anonymous said...

cantek sampai taknak bg kat org camni ni.hahaha.-ayus-

iza on November 2, 2010 at 9:09 PM said...

haha..xyah bagi..bg kat sanak sedare je...

Post a Comment

 

MessyMommy Copyright © 2012 Design by Antonia Sundrani Vinte e poucos